Denne nettsiden anvender cookies

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å gi deg en bedre opplevelse på siden vår. Ved å fortsette å bruke vårt nettsted samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Detaljer

Verdighet for
den enkelte

Boliger

Hos oss om det er institusjoner, familiehjem/fosterhjem eller hybler har vi fokus på at vi har hyggelige og trivelige omgivelser. Vi ønsker at våre barn og ungdom skal få skreddersydde fritidstilbud som gir en positiv opplevelse. I den forbindelse har vi et bredt utvalg innen hest, musikk, motor cross m.m.

(Tilbudet kan variere noe fra plass til plass)

Avdeling Villa Sole

Soleveien 1, 1540 Vestby

Avdeling Villa Sole består av et herskapelig hus med stort flott uteområde. Huset har to etasjer med totalt 6 soverom.

Les mer

Avdeling Trosvik

Mølleveien 3, 1613 Fredrikstad

Avdeling Trosvik, ligger i Fredrikstad og har rammeavtale med BUFETAT. Det er et stort hus som rommer flotte barn og voksne. Trosvik tar imot barn etter barnevernsloven. 

Les mer

Avdeling Oslogata

Oslogata 6B, 1610 Fredrikstad

Avdeling Oslogata, ligger i Fredrikstad og har rammeavtaler med BUFETAT. Huset består av to leiligheter og ligger sentralt.

Les mer

Avdeling Nordbybakken

Nordbybakken 2, 1540 Vestby

Huset ligger i et hyggelig boligfelt med stor hage. Nordbybakken har åpen kjøkkenløsning inn til stue i første etasje. Det er fire soverom og to bad i huset.

Les mer

Avdeling Son

Grevlingstien 6, 1555 Son

Avdelingen ligger flott til i Son. Her er det nærhet til aktivitetstilbud, «sørlandsidyll» og offentlig kommunikasjon, samt barne-, ungdoms- og videregående skoler.

Les mer

Avdeling Sletta

Brevikbråteveien 100, 1555 Son

Avdeling Sletta ligger landlig til på et gårdstun i en blindvei i Son. Det er turstier på alle kanter fra huset. Disse turstiene vil føre deg til både Son sentrum og Sonsveien togstasjon.

Les mer

Avdeling Randem

Nordlysveien 50, 1540 Vestby

Avdeling Randem består av et stort hus med stor flott hage i et boligfelt like utenfor Vestby sentrum. Huset har 1 hovedplan og full kjeller.

Les mer

Avdeling Garder

Garderveien 610, 1540 Vestby

Avdeling Garder ligger grisgrendt til i Vestby kommune, men likevel med rimelig nærhet til skoler, aktiviteter og offentlig kommunikasjon. Det er kort vei til større byer i Østfold og til Oslo.

Les mer

Avdeling Berg

Erikstadveien 481, 1540 Vestby

Avdeling Berg ligger landlig til i Vestby kommune, midt i mellom Son og Vestby sentrum. I Vestby sentrum ligger togstasjon, skoler og kjøpesenter...

Les mer