Hanne Bugge Klem

BPA-rådgiver Region Agder, Nordland, Troms og Finnmark

Telefon: 469 51 275
Send e-post

Hanne Bugge Klem

Kort om Hanne:

Jeg heter Hanne, er 58 år. Har tre voksne barn, og fire vidunderlige barnebarn. Kommer opprinnelig fra Drøbak, ekte Drøbaks jente, siste generasjon som ble født på sykestuen i Drøbak. Etter hvert beveget hele familien seg til Nesodden, som ung har jeg bodd litt her og der. Med mor i jobb på Sunnaas, så har vokst opp med å bistå i andres liv. Vi var med på ridning, kjøring med hunder, svømming og masse annet på Sunnaas.

Fikk 35 år på Fagerstrand, Nesodden, før samboeren min og jeg landet i Risør. I Risør bor vi i et fredet gammelt trehus nede i byen. Her har vi det veldig godt, sammen med Caissa og Margit, to flotte Cobberdoger.

Jeg er utdannet markedsøkonom, og har jobbet i ulike stillinger opp igjennom. Det har i alle jobber vært kontakt med mennesker, og dette trives jeg veldig godt med.

En tilfeldighet gjorde at jeg «dumpet borti» BPA, og dette har vært min jobb de siste 6 årene – den beste jobben jeg har hatt! Å møte mennesker i alle faser i livet, med synlige og mindre synlige funksjonsnedsettelser – og det å få utgjøre en forskjell, og kunne bidra til gode dager for andre – det gjør godt for mine dager også.