Har du spørsmål om våre BPA tjenester?

Ved å trykke på Send godtar du du at vi lagrer dine opplysninger. Vi må gjøre dette for å kunne svare på din henvendelse. Dine opplysninger blir benyttet i henhold til vår personvernerklæring.

Slik bytter du BPA-leverandør til oss

Meld fra til kommunen eller bydelen du tilhører om at du ønsker å bytte leverandør av BPA tjenester.  Du trenger ikke oppgi grunn til bytte, og det vil heller ikke påvirke vedtaket ditt at du bytter leverandør.  

Den hos oss som blir din rådgiver vil kontakte deg for å bli kjent. I denne perioden bruker vi tid på å finne ut av dine behov og ønsker. Ønsker du hjemmebesøk, kommer vi gjerne hjem til deg. 

Alle assistentene du har i dag følger deg, selv om du bytter leverandør. De beholder lønnen de har i dag. Dette kan i noen tilfeller bli justert opp dersom nåværende lønn er lavere enn det Aberia tilbyr.  

Spørsmål?

Ikke vent med å ta kontakt.

Derfor bør du velge Aberia

 • 100% norskeid selskap

  Vi er et 100% norskeid selskap, og har et brennende ønske om å være Norges mest attraktive BPA leverandør. For å få til dette har vi stor tro på at det å bygge relasjoner er rett vei å gå. Vi er opptatt av deg som menneske, hva du har behov for, og hvordan vi skal løse utfordringer sammen.

 • Grundig opplæring

  Vi gir deg grundig opplæring som er tilpasset deg, uansett funksjonsnivå. Det er viktig for oss at du står støtt i rollen din som arbeidsleder.

  Alle arbeidslederoppgavene dine løses med klikk, ikke papirer.

 • Egen BPA-rådgiver

  Du har din egen fast BPA-rådgiver, som kjenner deg og dine assistenter. Du har også en egen driftskonto.

 • Kvalitetssystem

  Hos oss har vi et solid kvalitetssystem og en kursplan med nyttig innhold for både deg og assistentene dine.

 • Vi har lokasjoner i hele landet

  Se oversikt over konsesjoner her.