Denne nettsiden anvender cookies

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å gi deg en bedre opplevelse på siden vår. Ved å fortsette å bruke vårt nettsted samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Detaljer

Verdighet for
den enkelte

Avdeling Sletta

Avdeling Sletta ligger landlig til på et gårdstun i en blindvei i Son. Det er turstier på alle kanter fra huset. Disse turstiene vil føre deg til både Son sentrum og Sonsveien togstasjon. Butikker og skoler ligger innenfor 15 minutters gåavstand. Vestby kommune ligger langt sør i Akershus fylke. Avdelingen ligger dermed sentralt i forhold til byene i Østfold i sør og Oslo i nord.  Det er godt kollektivtilbud i begge retninger.

Avdelingen består av et lite, men koselig hus og to leiligheter i eget bygg på gårdstunet. Huset har stue, kjøkken, et bad, et toalettrom, loftstue og fem soverom. Leilighetene inneholder stue med kjøkkenkrok, stort bad og to soverom. Begge leilighetene har også en hyggelig veranda. Leilighetene blir hovedsakelig brukt til hybeltrening.

Avdelingen disponerer kanoer, kajakker, jolle og en skjærgårdsjeep.

Målgruppen:
Sletta er en gruppebolig innen omsorg for ungdommer i alderstrinnet 12 til 18 år. Det er også mulighet for at ungdom som mottar ettervern benytter treningshyblene inntil fylte 23 år.

På Sletta er det 4 plasser, og avdelingen er godkjent for plasseringer etter bvl. §§4-4, 4-6 og 4-12.