Denne nettsiden anvender cookies

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å gi deg en bedre opplevelse på siden vår. Ved å fortsette å bruke vårt nettsted samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Detaljer

Verdighet for
den enkelte

HVEM ER ABERIA?

Det viktigste for oss er mennesker, og alle er forskjellige. Tross ulikhetene, så har vi lik verdi. Og denne verdien vet vi er viktig for at barn og unge skal kunne se på seg selv på riktig måte.

Aberia tilbyr helse-, velferds- og omsorgstjenester på vegne av offentlig sektor, og våre tjenester utføres primært i Norge og i Sverige. Vi har gode resultater gjennom vårt arbeid, og det er det mange årsaker til. Vi har et klokt og erfarent lederskap, riktig kompetanse og gode systemer. Dette hjelper oss til alltid å tenke kvalitet i alt vi gjør.

Selskapet har avtaler med det offentlige og yter tjenester som omfattes om Lov om barnevern og Lov om kommunale helse- og omsorgstjenester m.m. (helse og omsorgstjenesteloven).

VÅRT VERDIGRUNNLAG

Grunnleggende verdier i selskapet er trygghet, respekt og verdighet. Disse verdiene gjenspeiles i praksis gjennom de ansattes holdninger og atferd. Dette fordrer en systematisk og helhetlig individuell tilnærmingsmåte via verdig behandling og ivaretakelse av integritet.

Vår visjon:

VERDIGHET FOR DEN ENKELTE

KJERNEOMRÅDER

 • Barn & Unge:
  Aberia Ung, Aberia Roslagen HVB AB, Aberia Jentespranget
 • Omsorg og avlastning:
  Aberia Omsorg, Aberia Avlastning/BPA, Markus Assistans AB og Østergøtaland Humanassistans AB
 • Aktivitetsselskap / fritidstilbud:
  Kjør For Livet

SAMFUNNSANSVAR

 • Selskapet gjør en viktig innsats for samfunnet ved å tilby helse- og velferdstjenester.
 • Vi bidrar til en bedre fremtid gjennom utvikling av individets egne ressurser, til nytte og glede for individet selv, familien, arbeidslivet og samfunnet.

LEDERSKAP

 • Aberia er en attraktiv arbeidsgiver, tilbyr et godt og kompetansebyggende arbeidsmiljø.
 • Vårt viktigste suksesskriterium er ledelse, basert på de etiske retningslinjene, fordi fornøyd personal gir god kvalitet.

TA KONTAKT MED OSS

Ring oss på +47 911 69 494 eller bruk kontaktskjema nedenfor.

*Må fylles utpost@aberia.no Kontaktskjema - Om oss

OPPDRAGSGIVER?

Ønsker du å inngå avtale med Aberia? Ta kontakt med en av våre medarbeidere.

Kontakt oss

Vær oppmerksom på at e-post og skjema på internett har svakheter som gjør at opplysninger kan komme på avveie. Send derfor ikke sensitive eller fortrolige opplysninger med e-post.