Coverbilde med Sigurd Sollien og Willy Brusdal

«Hvordan ble du sånn?»

En podcast med Sigurd Sollien og Willy Brusdal

Et bredt spekter av spennende gjester forteller om oppvekst, veivalg og opplevelser som har vært med å forme dem.

Podkasten produseres av Aberia i samarbeid med Showfabrikken Media.

Promo

Episode 5: Aslak Hartberg

Coverbilde for episode 5

Han er han i Klovner I Kamp som ikke er Dansken eller Fingern. Han har gått under pseudonymet Alis blandt ihuga Klovner-fans. I tillegg til å være filmmusikk-komponist og en særdeles habil bassist er han også forfatter av selvhjelpsboken «Farvel frykt». Men på toppen av alt er han også pappa. Bli bedre kjent med Aslak Hartberg og hans historie.

Episode 4: Jørn Lande

Podkast med Jørn Lande

«Big in Japan» er et uttrykk de fleste er kjent med. Jørn Lande er stor i langt flere land en Japan under pseudonymet Jorn, Masterplan og en rekke andre band. Her hjemme er han blandt den gemene hop mest kjent som mannen som sang «Alt for Norge» i 1994. Men hvem er denne beskjende rockeren fra Rjukan egentlig? Og ikke minst, hvem var han som barn?

Episode 3: Mina Hadjian

Podkast med Mina Hadjian

Hun er for mange kjent som Norges kanskje mest frittalende radioprofil. Den gang satte hun både Ludvig Nessa & Tore Tvedt godt på plass. Nå lager hun radio med innsatte i «Røverradioen» og hjelper mennesker på skråplanet tilbake til hverdagen. Bli bedre kjent med Mina og hvordan hennes barndom var.

Episode 2: Sanne Kvitnes

Hun er datter av sin far. Den folkekjære visesangeren Henning Kvitnes. Bli med følelsesmennesket Sanne Kvitnes tilbake til oppveksten hvor både et tragisk tap av bestevennen, men også en varm og god familie har formet artisten til den hun er.

Episode 1: Tom Nordlie

Podkast med Tom Nordlie

Han er for mange ufortjent kjent som sinnataggen i fotballtrener-mundur. I denne episoden blir du bedre kjent med Tom Nordlie, hans historie og opp og nedturene som har formet legenden.