Denne nettsiden anvender cookies

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å gi deg en bedre opplevelse på siden vår. Ved å fortsette å bruke vårt nettsted samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Detaljer

Verdighet for
den enkelte

Mette Fjeldstad-Ranøyen

Mette er utdannet klinisk vernepleier og har veilederkompetanse i regi av FO. Videre har hun utdannelse innen MI, coaching, pedagogikk, ledelse, kognitiv terapi, EFT og parterapi.

Hun har lang erfaring med å jobbe med barn og unge på ulike arenaer, som skole, individuell terapi og ved institusjon. Mette har både jobbet som miljøterapeut, veileder og avdelingsleder på institusjon.

Hun har holdt kurs for både ungdom og voksne innen depresjon, angst og sinnemestring. Mette har hatt privatpraksis som kognitiv terapeut der hun har jobbet med barn og unge, og voksne, samt parterapi.

Hun har stort fokus på traumebasert omsorg, og har flere kurs fra RVTS innen traume og tilknytning, som blant annet Cos, og de tre gode hjelperne. Hun har sertifisering i Euro-Adad, og videreutdannelse innen ART (sinnemestring) og LØFT.

Mette ha vært fostermor og har to barn.

Tilbake til familiehjem
Familiehjemskonsulent, Moss

Tlf +47 400 00 944

Email Mette.Fjeldstad@aberia.no