Aberiapodden

Din inngangsport til historiene og menneskene i Aberia. I denne podkasten blir du med på inspirerende samtaler, lærerike øyeblikk, og får en dypere forståelse av fellesskapet og kulturen hos oss.

Aberiapodden
Aberiapodden
Aberiapodden
Aberiapodden

Episoder

Hvem er vi på utkikk etter?

Bjørnar og Stine Marie, som representerer rekrutteringsteamet vårt, snakker om rekrutteringsprosessen, inkludert utlysning av stillinger og intervjuer, samt fokuset på å tiltrekke seg kompetente kandidater.

Å være avdelingsleder er en livsstil

Avdelingslederne Veronica og Lill diskuterer sine daglige oppgaver og utfordringer, inkludert personalansvar, krisehåndtering, og arbeid med ungdom og voksne i forskjellige boenheter.

En variert hverdag på en omsorgsinstitusjon

I denne episoden av Aberiapodden møter du Vera, en ledende miljøterapeut, og Lene, direktør i Aberia Omsorg. De diskuterer deres arbeid og roller, fokuserer på å tilby tjenester til mennesker med spesielle behov, og utforsker utfordringene og gledene i omsorgsarbeid.

Hvordan ser en dag ut i en barnevernsinstitusjon?

I denne episoden av Aberiapodden, blir du introdusert for Svein, direktøren for Aberia Ung, og Cecilie, en av våre miljøterapeuter. De diskuterer deres arbeid og erfaringer i barnevernet, og gir detaljer om hvordan Aberia Ung opererer.

Hvordan vi sikrer din faglige utvikling

Gjesten i denne episoden er Hanne Stølevik, leder for fag og kvalitet. Hun snakker om sitt arbeid og erfaringer, fokusert på viktigheten av faglig utvikling og kvalitetssikring i tjenestene Aberia tilbyr.

Direktørene i Aberia deler sine visjoner

I denne episoden får vi gleden av å høre fra Svein og Lene, to av direktørene i Aberia. De deler sine lange erfaringer og visjoner for organisasjonen, og diskuterer hvordan de bidrar til innovasjon og kvalitet i tjenestene Aberia tilbyr.