Aberiapodden

Din inngangsport til historiene og menneskene i Aberia. I denne podkasten blir du med på inspirerende samtaler, lærerike øyeblikk, og får en dypere forståelse av fellesskapet og kulturen hos oss.

Aberiapodden
Aberiapodden
Aberiapodden
Aberiapodden

Episoder

Hvem er vi på utkikk etter?

Bjørnar og Stine Marie, som representerer rekrutteringsteamet vårt, snakker om rekrutteringsprosessen, inkludert utlysning av stillinger og intervjuer, samt fokuset på å tiltrekke seg kompetente kandidater.

Å være avdelingsleder er en livsstil

Avdelingslederne Veronica og Lill diskuterer sine daglige oppgaver og utfordringer, inkludert personalansvar, krisehåndtering, og arbeid med ungdom og voksne i forskjellige boenheter.

En variert hverdag på en omsorgsinstitusjon

I denne episoden av Aberiapodden møter du Vera, en ledende miljøterapeut, og Lene, direktør i Aberia Omsorg. De diskuterer deres arbeid og roller, fokuserer på å tilby tjenester til mennesker med spesielle behov, og utforsker utfordringene og gledene i omsorgsarbeid.

Hvordan ser en dag ut i en barnevernsinstitusjon?

I denne episoden av Aberiapodden, blir du introdusert for Svein, direktøren for Aberia Ung, og Cecilie, en av våre miljøterapeuter. De diskuterer deres arbeid og erfaringer i barnevernet, og gir detaljer om hvordan Aberia Ung opererer.

Hvordan vi sikrer din faglige utvikling

Gjesten i denne episoden er Hanne Stølevik, leder for fag og kvalitet. Hun snakker om sitt arbeid og erfaringer, fokusert på viktigheten av faglig utvikling og kvalitetssikring i tjenestene Aberia tilbyr.

Direktørene i Aberia deler sine visjoner

I denne episoden får vi gleden av å høre fra Svein og Lene, to av direktørene i Aberia. De deler sine lange erfaringer og visjoner for organisasjonen, og diskuterer hvordan de bidrar til innovasjon og kvalitet i tjenestene Aberia tilbyr.

Sommerjobb- og vikarmuligheter i Aberia

Stine og Bjørnar fra rekrutteringsteamet forteller om sommerjobber og muligheter man har i Aberia. I episoden snakker de blant annet om forskjellen på utdanningskrav, hva slags egenskaper de ser etter hos en sommervikar og hvorfor man bør søke sommerjobb i Aberia.

Fosterhjem i Aberia

Henning Bakken forteller om hvordan det er å være fosterhjem i Aberia. Han snakker om temaer som hvordan man går frem for å bli fosterhjem, hvor lang prosessen er og hvordan oppfølging og kursing foregår.

Hvordan er det å være fosterforelder i Aberia?

Truls og Heidi er begge fosterforeldre. De forteller om hverdagen som fosterforeldrer og hvordan oppfølging de får både av Aberia, men også barnevernstjenesten. De går igjennom prosessen for hvordan man blir fosterforelder og hvilke krav som stilles.

En dag som BPA

Alexander er BPA i Aberia og forteller om sin arbeidshverdag. Zeljko er BPA Rådgiver og forteller blant annet om hvordan man kan kombinere det å være student og assistent, hva man bør tenke på før man søker og hva det vil si å være assistent.

Hvorfor jobbe i Aberia?

Direktør for Aberia, Trine Bakkelig, snakker om hvorfor hun elsker å jobbe i Aberia. I tillegg snakker hun blant annet om hvorfor Aberia finnes, hvilke typer tjenester som tilbys og hvordan Aberia er en del av noe større.