Om oss

Hvem er Aberia?

Aberia er en norsk virksomhet som leverer tjenester innen helse, omsorg og barnevern. Vi leverer tjenester til barn, unge, voksne og familier på oppdrag fra offentlig sektor.

Vår visjon er verdighet for den enkelte. Ved å skape trygghet og møte andre med respekt, gir vi mennesker støtte, bistand og ressurser som de trenger i sine livssituasjoner.

En typisk ansatt i Aberia er en person som har helse- og omsorgsfaglig bakgrunn og en sterk motivasjon for å være til stede for andre mennesker.

Som virksomhet jobber vi systematisk for å skape best mulige resultater sammen med de som bruker våre tjenester.

Vår bakgrunn

Aberia startet i 1981 og har i dag rundt 1200 ansatte. Kombinert med jevn utvikling og vekst, har vi også gjort noen oppkjøp og fusjoner med andre selskaper.

Vi eies av NHC Group, et norskeid konsern som driver med et bredt spekter av velferdstjenester. NHC har sitt hovedkontor i Oslo, og leverer tjenester i flere europeiske land.

Vår visjon:

Verdighet for den enkelte

Vil du jobbe hos oss?

Vi har ofte behov for flere kolleger, og setter pris på om du sender oss en melding og forteller litt om din bakgrunn og hva du ønsker å jobbe med.

Ta også en titt på våre ledige stillinger.

  • Ved å trykke på Send godtar du du at vi lagrer dine opplysninger. Vi må gjøre dette for å kunne svare på din henvendelse. Dine opplysninger blir benyttet i henhold til vår personvernerklæring.