Kelly Galloway

BPA-rådgiver Innlandet

Telefon: 934 42 644
Send e-post

Kelly Galloway

Kort om Kelly:

Jeg heter Kelly og er 50 år ung. Jeg er gift, har to voksne barn, to nydelige barnebarn og to rampete Yorkshire-terriere. Jeg er født og oppvokst i USA, men flyttet til Norge i 1996; Først til Vestlandet, så til Hadeland, der jeg har bodd de siste 15 årene.

I fritiden liker jeg å kombinere to av mine favoritthobbyer; slektsforskning og reiser. Jeg liker å søke opp gamle bygg og kirker som mine aner benyttet seg av og så reise for å besøke de stedene. Slekten min kommer fra mange steder i Europa og Australia, og jeg synes det er fascinerende å finne ut hvorfor de flyttet fra sted til sted. Skottland reiser jeg til flere ganger i året og er glad i alt som er skotsk.

Jeg er utdannet ergoterapeut ved Høgskolen i Bergen og har en mastergrad i Helsefremmende Arbeid fra Universitetet i Bergen. I tillegg har jeg fungert som arbeidsleder for min sønns BPA-ordning i nesten 20 år, og har opparbeidet meg verdifull erfaring innen dette feltet. Tidligere har jeg hatt ulike stillinger, blant annet som faglig leder på asylmottak, kommunal ergoterapeut og BPA-rådgiver hos andre BPA-leverandører. Hos Aberia ønsker jeg å bidra til å spre kunnskap om BPA og dens potensial som et frigjørende verktøy.