Morten Blix

Leder BPA Norge

Telefon: 470 11 114
Send e-post

Morten Blix

Kort om Morten:

Jeg heter Morten, nærmer meg veldig 50, og er født, oppvokst, og bor fortsatt – i Moss! Jeg er gift og har to kjekke barn med min kjære kone. A4 der, altså… På fritiden prøver jeg å trene litt, liker spesielt å sykle. Og så synes jeg livet er aller best ute, i alle årstider!

Tidligere har jeg jobbet i Aberia i ulike roller, som miljøterapeut, faglig leder, daglig leder og virksomhetsleder. Jeg er utdannet vernepleier, og har videreutdanning i ledelse og tverrfaglig samarbeid. Av erfaring har jeg ervervet meg 25 år fra ulike typer av helse- og omsorgsinstitusjoner, hos både offentlige, ideelle og private aktører. Jeg har også drevet konsulentvirksomhet gjennom eget foretak.

I februar 2023 startet jeg i BPA-feltet, og her synes jeg det er skikkelig spennende å være! Jeg tror BPA kan være en del av løsningen for mange flere enn de som opplever det nå, og det er mye spennende utvikling på gang, både eksternt i BPA som tjenesteområde, og internt her i Aberia!

Som leder i BPA har jeg det overordnede ansvaret for kvalitet og utvikling av BPA i Aberia – og heldigvis har jeg mange dyktige kolleger rundt meg som hjelper meg med det; i BPA-teamet som du kan lese mer om her, og i fellestjenestene i Aberia (marked, HR, økonomi, IT og service). Sammen står vi på hver dag for å levere skikkelige og gjennomtenkte løsninger, til det beste for vedtakseierne, arbeidslederne og assistentene i BPA-ordningene hos oss.