Silje Fuglset

BPA-rådgiver Region Vestfold, Telemark, Møre og Romsdal, Vestland, Rogaland og Trøndelag

Tlf: 454 74 020
Send e-post

Silje Fuglset

Kort om Silje:

Jeg heter Silje og er nyinnflytter i Sandefjord, etter å ha bodd mange år i Oslo og Lillestrøm. Jeg er opprinnelig trønder, født og oppvokst på et lite sted som heter Kyrksæterøra. I Sandefjord bor jeg med mine to barn på 1 og 4 år, mannen min og en liten hund. På fritiden min holder jeg meg aktiv ved å løpe etter, løfte på og å være klatrestativ for de små barna mine, men jeg liker også å få alenetiden min med å trene et par ganger i uka. Jeg er glad i marka og fjellet og tar gjerne med meg hunden dit på lengre turer om jeg har tid.

Jeg er utdannet sykepleier og har jobbet på barneavdeling på Rikshospitalet, men også som sykepleier ute i feltet og i hjemmesykepleien. Jeg har jobbet som BPA-rådgiver i tre år, og kom til Aberia BPA juli 2023. Her ble jeg møtt av en gjeng som er utrolig engasjerte i jobben sin!

Jeg er stolt av å være BPA-rådgiver! Å få muligheten til å hjelpe mennesker med en funksjonsnedsettelse til å leve det livet de ønsker og fortjener, er både spennende og ikke minst, veldig givende!