fbpx
Aberia har konsesjon for å kunne levere BPA-tjenester i Bamble kommune

Aberia har konsesjon for å kunne levere BPA-tjenester i Bamble kommune

Vi leverer BPA-tjenester i Bamble kommune. Ta gjerne kontakt med oss dersom du har en BPA-ordning i dag, og vil høre mer om hva vi kan tilby.

Litt om Bamble kommune:

Bamble er en kommune i Vestfold og Telemark fylke. Kommunen omfatter byene Stathelle, Langesund og tettstedet Herre. Kommunens administrative senter ligger i Langesund, som også er åsted for de største delene av kommunens kultur og idrettsliv. Om sommeren arrangeres en rekke konserter på Wrightegaarden og det er mange badegjester i Steinvika og Krogshavn.

Kystområdet mot sør med sin skjærgård er om sommeren rekreasjonsområde (med Skjærgårdsparken) for turister, og har i overkant av 2000 hytter. Bamble har den nest lengste kystlinjen i tidligere Telemark, fra Vollsfjorden i nordøst til Fossingfjorden i sørøst.

Bamble grenser til Kragerø, Drangedal, Skien og Porsgrunn kommune, og er en del av regionen som kalles Grenland. Bamble er delt inn i fem grunnkretser: Langesund, Stathelle, Vest-Bamble, Midt-Bamble og Herre. Grensen til Vest-Bamble går ved Essadumpa.

Befolkning: 

  • 14 061 (2020)

Areal:

  • Totalt: 304,37 km²
  • Land: 282,38 km²
  • Vann: 21,99 km²