fbpx
Aberia har konsesjon for å kunne levere BPA-tjenester i Osterøy kommune - Aberia

Aberia har konsesjon for å kunne levere BPA-tjenester i Osterøy kommune

Vi leverer BPA-tjenester i Osterøy kommune. Ta gjerne kontakt med oss dersom du har en BPA-ordning i dag, og vil høre mer om hva vi kan tilby.

Litt om Osterøy kommune:

Osterøy er en kommune i Vestland. Osterøy kommune ligger på øya Osterøy, som er delt mellom kommunene Osterøy og Vaksdal. Kommunens høyeste punkt er Høgafjellet, som danner grensepunkt mot Vaksdal kommune.

De viktige tettstedene og bygdene i Osterøy kommune er kommunesenteret Lonevåg, samt Haus, Valestrandsfossen, Hamre, Fotlandsvåg, Tyssebotnen, Bruvik, Hjellvik og Hosanger. Osterøy kommune har både bro- (Osterøybrua) og ferjeforbindelse (Valestrandsfossen-Breistein) med Bergen kommune. Det er sju barneskoler og to ungdomsskoler i kommunen.

Osterøy har i dag en allsidig og livskraftig småindustri innen mekanisk, møbel, garveri, tekstil og næringsmiddelindustri. Fiskeoppdrett/-foredling er og en viktig næring. Landbruk sysselsetter rundt 300 personer og tømreryrket står fremdeles høyt i kurs på Osterøy. Kommunen har i en årrekke hatt store minus i budsjettene, og i 2005 ble kommunen satt under administrasjon av Hordaland fylkeskommune.

Befolkning:

  • 8131 (2022)

Areal:

  • Totalt: 255,12 km²
  • Land: 243,7 km²
  • Vann: 11,42 km²