fbpx
Camilla avdelingsleder Aberia Ung region vest

Charlotte – Avdelingsleder for Aberia ung region vest

Charlotte er avdelingsleder for Aberia Ung region vest, hun er 32 år og kommer fra Bergen. Charlotte startet sin utdanningskarriere innen sykepleie, før hun etterhvert endret retning og utdannet seg som sosionom ved Høgskulen på Vestlandet. På fritiden er Charlotte opptatt av å tilbringe tiden sammen med familien sin og å sjonglere balansen mellom egen ivaretakelse og sosiale festligheter. 

Charlotte har bred kompetanse fra kommunal barneverntjeneste, hvor hun har erfaring fra undersøkelse og hjelpetiltak til barn og familier i kriser, vold og overgrep i nære relasjoner, grenseoverskridende ungdom, fosterhjem og tverrfaglig samarbeid. «Å ha erfaring og forståelse fra førstelinjen anser jeg som svært nyttig når jeg nå sitter på andre siden og skal levere trygge og gode omsorgstjenester til barn og unge i sårbare livssituasjoner.» 

Charlotte startet som avdelingsleder i Aberia i januar 2023, med et ønske om å utvikle sine egne lederegenskaper og bidra til å videreutvikle tilpassede tilbud til ungdom som av ulike årsaker ikke kan bo hjemme hos sine familier. 

«Jeg trives godt i jobben som avdelingsleder i Aberia Ung, og jeg er stolt over de tjenestene vi leverer med verdighet til våre ungdommer. Jeg gleder meg over det gode arbeidsmiljøet og syntes kulturen med å være uformell men profesjonell er veldig treffende for gjengen i Aberia. Jeg ser frem til fortsettelsen».