fbpx
Bilde fra utsiden på den nye barnevernsinstitusjonen i Østfold

Du skal bo godt, når du bor hos Aberia

Hvordan ville du bodd, om du var på barneverninstitusjon?

Det er mye som skal stemme, når vi skal lage den perfekte bolig for ungdommer som er under barnevernets omsorg. Det skal være trygt og trivelig. Det skal være tilstrekkelig privat og personlig, men det må også være mulig å ha oversikt. Materialene i rommene må gi en koselig og rolig stemning, men ikke kunne gå i stykker alt for lett. De som jobber i huset skal også oppleve at det er trygt, og ligger til rette for gode dager på alle måter. Og det må være fleksible romløsninger, slik at ulike ungdommer med ulike behov kan bo i huset, og ha ålreite dager med oss.

Erik Edvardsen som er strategi-og utviklingsjef åpner den nye barnevernsinstitusjonen i Østfold
Strategi- og utviklingssjef Eirik Edvardsen åpner den nye boligen.

Skreddersydd bolig

Aberia har denne sommeren åpnet det første av en rekke bygg som er skreddersydd for barnevern og omsorg. Litt utenfor en av østfoldbyene har allerede de første unge flyttet inn i et hus vi er skikkelig stolte av! Flere år med planlegging har gitt oss en helt ny boligtype som kan huse en eller flere personer, og som kan brukes til mye. Her er det oversiktlig, lyst og moderne. Alt er i ett plan. Inne er det lett å bo og jobbe, og utenfor er det egen hage som er skjermet og som passer til lek, spill og en trivelig hverdag. Vår strategi- og utviklingssjef Eirik Edvardsen har planlagt dette over tid, og kan endelig konstatere at vi er i gang. Vi lar bildene tale for seg, og gleder oss allerede til neste variant av disse boligene!

Bilde fra bolig, viser hvor åpent og lyst det er
Gjennomgående lyst og oversiktlig, fra et privat rom til andre siden av bygget.
Bilde fra bolig fra en annen vinkel, her ser man også et trivelig atrium.
Selv i boligens innerste deler slipper lyset til. Til høyre har vi et trivelig atrium.
Aberias rekrutteringsekspert, Vibeke Bast Fritzon, gleder seg til å invitere nytt miljøpersonell til å jobbe i den flotte bolig.
Aberias rekrutteringsekspert, Vibeke Bast Fritzon, gleder seg til å invitere nytt miljøpersonell til å jobbe i den flotte boligen.
En engasjert arkitekt, Benjamin Haffner, forteller om byggets mange muligheter.
En engasjert arkitekt, Benjamin Haffner, forteller om byggets mange muligheter.