fbpx
Aberia på boligmesse

Masse på messe

Våre dyktige medarbeidere som jobber med spesialiserte fosterhjem har tilbakelagt to aktive helger på boligmesser. Denne gang var de å finne i Sandefjord og Fredrikstad.

Hva i all verden har rekruttering av nye fosterforeldre på en boligmasse å gjøre? Dette spørsmålet dukker opp fra tid til annen, da pleier vi å si at vi må være der folka er.

For oss er boligmessene ypperlig arena for å møte folk. Mange folk. Og mange av de som besøker messene er akkurat i vår målgruppe. Voksne mennesker som er ferdig med småbarnslivet og har tid og energi til å fornye hus eller bygge en hytte, har kanskje også energi til å være fosterforeldre? Mulig kommer noen på messe med en tanke -og går ut med en annen?

For oss er det viktig å være synlig og så frø (les tanker) Og ja flere vi møter, jo mer sannsynlig er det at vi møter akkurat den eller de som har tenkt på det ei stund- og som bare trenger en prat med en av våre kunnskapsrike ansatte til å gjøre om tanken til handling.

Bilder: Både rekrutteringsansvarlig Maria Rauan og leder Henning Bakken, melder om godt besøk og mange positive menneskemøter.