fbpx
Illustrasjonsbilde fotballmål

Når fotball blir mer enn bare fotball

Vil gi barn og unge opplevelse av et sosialt fellesskap og samhørighet.

Mange av de barna som bor hos oss i Aberia har opplevd langvarig påkjenning som omsorgssvikt, vold, overgrep, eller mobbing som igjen gir risiko for å utvikle psykisk uhelse. Aberia ønsker at samarbeidet med IK Start skal være et tiltak for å gi barn og unge positive erfaringer som er godt for den psykiske helsen.

Aberia region sør har inngått samarbeidsavtale med IK Start med leie av møtelokaler på Sør Arena og kjøpt sesongkort som ungdommene som bor på barnevernsinstitusjon kan bruke.

For fotball er mer enn bare fotball. Det handler om å gå på kamp og heie fram laget, være en del av fellesskapet, kjenne på lidenskapen og engasjementet. Tåle å tape like godt som å vinne. Og ingenting slår den yrende stemninga når Start scorer hvor både endorfiner og danser i takt med seiersbrølet.

Og hvem vet – kanskje er IK start med på å tenne en flamme i en av våre ungdommer som i fremtiden inngår i historiebøkene sammen med Myggen og Mathisen? Om ikke annet så er målet at fotballkampene skal gi ungdommene opplevelsen av at tiden står stille og en pustepause i hverdagen idet de er omgitt av et yrende folkehav kledd i gult og sort som heier fram heltene fra sørlandet.   For«stemninga skal stå i taget, for vi har det beste laget»

Ledelsen i Aberia Sør ute på hjemmebanen for å markere det spennende nye samarbeidet med IK Start.

Fra venstre øverst: Salg og markedsmedarbeider IK Start Markus S. Jensen, Institusjonsleder Terje Dønnestad, Distriktsleder Eirik Egeland, avdelingsleder Cliff Skarvold, avdelingsleder Åsmund B.Dahl, avdelingsleder Sindre K. Lervik, Salg- og markedssjef IK Start Kristian Westgård

Fra venstre nederst: avdelingsleder Kristin Baatz og fag- og kvalitetsansvarlig Maya Torgersen.


Hvem er Aberia?

Aberia er en norsk virksomhet som leverer tjenester innen helse, omsorg og barnevern til både barn og voksne på oppdrag fra offentlig sektor.

Du kan lese mer om oss her.