fbpx
Bjørnar Bertheussen, fagkonsulent, hjem og familie. Torp, Sandefjord.

Ny fagkonsulent i Sandefjord

Vi ønsker Bjørnar Bertheussen hjertelig velkommen til oss!

Han ble nylig ansatt som fagkonsulent i Aberia Hjem og Familie, på kontoret i Torp, Sandefjord.

Fosterhjem og beredskapshjem

I Sandefjord vil han jobbe med veiledning og opplæring av spesialiserte fosterhjem og beredskapshjem.

– Jeg ble anbefalt å søke Aberia av en tidligere kollega. Fosterhjemsarbeid ligger mitt hjerte nær, og opplæring og veiledning av beredskapshjem og familiehjem har jeg gjort i størstedelen av mitt yrkesliv. Jeg gleder meg til å komme i gang.

Master i familieterapi

Bjørnar er utdannet barnevernspedagog med master i familieterapi. Siden har han videreutdannet seg innen veiledning, miljøterapi, ledelse og gruppeterapi.

Med 30 års variert erfaring fra barne- og familievernet, hovedsakelig som leder og veileder, ble han et naturlig valg for oss blant mange søkere til stillingen.

Tønsbergpatriot

Selv om han opprinnelig er nordfra, hadde han største del av oppveksten i Horten.

– Jeg har flyttet litt rundt, men de siste 25 årene har jeg bodd i Tønsberg. Det er kanskje overflødig å si; det er selvfølgelig Norges fineste by! Utenom jobb liker jeg å høre på musikk, trene, lese, gå tur, og ha det sosialt med familie og venner. Er stort sett fornøyd med tilværelsen. Elsker varme sommerdager, og misliker kalde vinterdager tilsvarende.  

Vi i Aberia er veldig glad for å nå kunne nyte godt av Bjørnars kompetanse og erfaring, og ser frem til å bli bedre kjent.