fbpx
Ny leder for BPA: Morten Blix

Ny leder i Aberia BPA: Møt Morten Blix

Aberia har driftet BPA-ordninger i mange år i Norge, og har per i dag konsesjoner i 93 av landets kommuner. Nå ansettes ny nasjonal leder.


Morten Blix, 48 år gammel tobarnsfar fra Moss, er utdannet vernepleier med videreutdanning i ledelse og tverrfaglig samarbeid. På sin CV viser han til over 25 års erfaring fra helse- og sosialsektoren, med arbeid knyttet til funksjonshemmede, psykisk utviklingshemmede, barnevern og psykiatri. Han har arbeidet i flere ulike roller og lederverv hos både offentlige, ideelle og kommersielle aktører.

Vi spurte Morten om hans tanker om sitt nye arbeid:

«Jeg ser veldig frem til å jobbe i Aberia igjen. Mye har skjedd siden jeg var der sist, da som virksomhetsleder for barnevernstiltakene. I Aberia opplever jeg, både da og nå, at det er flotte, dedikerte og hardtarbeidende folk. Det er fortsatt en del kjente fjes igjen i organisasjonen, og det synes jeg er veldig hyggelig. Samtidig gleder jeg meg til å bli kjent med mange nye.

Jeg synes det er veldig spennende å få bli med på å videreutvikle et så mangfoldig og bredt tilbud som BPA er. BPA er skreddersydde løsninger som kan bety en veldig stor forskjell i hverdagen for de som trenger det. Aberias visjon er «Verdighet for den enkelte», og jeg ser for meg at en velfungerende BPA-ordning vil kunne bidra til nettopp det, for en som trenger det. Dette motiverer meg veldig!