fbpx
Podcast om rekruttering

Aberia er unike til å rekruttere

Rekrutteringsteamet rekrutterer nye medarbeidere for hele vårt selskap – både Aberia og Aurora. Vi jobber kreativt med annonser og annonsetekster, lyser ut stillinger, knytter nettverk og selger vårt selskap som en attraktiv arbeidsgiver. Vi opplever at mange av de som søker på jobb hos oss ikke helt vet hvem vi er og heller ikke hva vi egentlig driver med. De finner det ikke ut ved å lese på våre stillingsannonser – selv om det er en av de oppgavene vi har tatt på oss å forbedre. Denne utfordringen er ikke vi de eneste som sliter med, derfor har flere og flere rekrutteringsselskaper begynt å lage podcaster om stillingene de skal lyse ut. Dette har vi i rekrutteringsteamet også blitt enige om å gjøre.  

Flere Podcastepisoder

Vi skal lage hele 9 podcaster som skal bli brukt til å markedsføre oss som en attraktiv arbeidsgiver. For eksempel ved en utlysning som miljøarbeidere/miljøterapeuter i Aberia Omsorg:

‘’Vi i Aberia omsorg leverer tjenester innenfor helse og omsorg har nå behov for flere miljøarbeidere/miljøterapeuter. Våre ansatte flytter derfor inn på en bolig for å skape trygghet og struktur for våre brukere som bor hos oss. Er du kanskje den vi er på utkikk etter? Hør på podcasten vår hvor direktøren for omsorg og en av våre miljøterapeuter forteller litt mer om hva vi jobber med og hvordan en arbeidsdag er i Aberia Omsorg (link til podcasten)’’

Bjørnar Aabel og Willy Brusdal gleder seg til å spille inn alle podcastene og til at inviterte gjester skal komme til NHC sitt kontor på Paleet i Oslo for innspilling torsdag 16. og fredag 17.oktober. Vi skal snakke om Hjem og Familie, BPA, Medleverturnus, Miljøarbeid osv. Dere kan bare glede dere til å høre resultatet i ukene fremover!

Vi må gjøre oss attraktive!

Mange tror at det kun er de som søker jobb som må bevise for en mulig arbeidsgiver at de er gode nok for jobben. Men, det er like mye vår jobb som selskap å markedsføre oss som en attraktiv arbeidsplass. Vi må fortelle hvor fint det er å jobbe her i Aberia og Aurora! Ingen av våre konkurrenter lager podcast om sine stillinger, så med dette skiller oss ut fra mengden og gjør oss helt unike. Snart kan de som leser våre stillingsannonser spenne på seg langrennskiene og lytte til stillingsannonser fra oss! 

Men det viktigste rekrutteringsverktøyet vi har her i Aberia, er fortsatt deg! Våre kollegaer. Jeg håper derfor du forteller om podcastene til venner og familie og sprer ordet om Aberia som en rauss arbeidsgiver.

Og hvis noen er usikker på hva du jobber med? Ja, bare fortell dem at de må lytte til podcasten! Vi vil oppfordre alle til å dele, like og gjerne kommentere i sosiale medier når vi legger ut podcaster, filmer, artikler, stillinger og lignende. Alle ansatte er viktige ambassadører – og vi bygger en god kultur sammen. Du er en viktig brikke i vårt felles puslespill:-) 

Hilsen Rekrutteringsteamet og Markedssjef Willy