fbpx
Årets lag, inkluderingsprisen

Inkluderingsprisen «Årets Lag»

I oktober i år lanserte Aberia inkluderingsprisen «Årets lag». Dette blir en fast førjulstradisjon, hvor hensikten er å fremme organisasjoner, klubber, lag og andre initiativ som på forbilledlige måter får til å inkludere alle som vil være med, uavhengig av funksjonsvariasjoner. Dette håper vi kan være til inspirasjon for andre!

Fristen for å sende inn nominasjoner og tips utgikk 20. november – og vi er straks i gang med prosessen med å velge ut en av kandidatene som årets vinner av inkluderingsprisen. Vi er overveldet over både kvantitet og kvalitet på de nominasjonene vi har fått inn! Det er rett og slett fantastisk å lese om hvordan det via frivillig arbeid jobbes på alle kanter av landet, for at alle som vil kan være med – i lokallag, foreninger, idrettsklubber, fritidsklubber etc. En «jury» bestående av Birgit Skarstein og Aberias BPA-team vil få en svært vanskelig jobb med å velge ut en av disse kandidatene. 

Alle de nominerte vil få en tilbakemelding av oss innen 1. desember, og årets utvalgte vil få prisen og pengegaven (kr 20 000,-) utdelt i et hyggelig besøk før jul. Vi gleder oss! 

Følg med! 😊