fbpx

Tag Archives: aberia

Andreas er ny SAT-instruktør

Andreas er vår nye instruktør i Skadeavvergende teknikker

Blant 30 gode søknader trakk Andreas Kavli Gundersen det lengste strået som ny makker for Stine. Sammen skal de reise rundt på Aberias mange avdelinger i landet og holde kurs i skadeavvergende teknikker (SAT).

Kom deg ut - Aktiv Bedrift

Aktiv bedrift – Fem uker med humor, aktivitet og sunn konkurranse.

Aktivitet fremmer helse, øker trivsel og minsker sykefravær. Det har ikke minst de siste ukene før sommerferien vist i Aberia. Kampanjen “Kom deg ut”, med Bedriftidrettens “Aktiv bedrift” som plattform; Digitale, bedriftsinterne kampanjer.

Bjørnar Bertheussen, fagkonsulent, hjem og familie. Torp, Sandefjord.

Ny fagkonsulent i Sandefjord

Vi ønsker Bjørnar Bertheussen hjertelig velkommen til oss! Han ble nylig ansatt som fagkonsulent i Aberia Hjem og Familie, på kontoret i Torp, Sandefjord. Fosterhjem og beredskapshjem I Sandefjord vil han jobbe med veiledning og opplæring av spesialiserte fosterhjem og beredskapshjem. – Jeg ble anbefalt å søke Aberia av en tidligere kollega. Fosterhjemsarbeid ligger mitt […]

Kurs ill.foto

Kurs i traumebevisst omsorg (TBO) for våre spesialiserte fosterhjem. 

Det å være spesialisert fosterhjem kan til tider være krevende og mange kan føle seg ensom i det de står i. Det er derfor viktig med regelmessig faglig påfyll og muligheten til å reflektere med andre som er i samme situasjon. 

Villa Nordstrand, midlertidig løsning mens Voksentoppen oppgraderes.

Flytteprosess og smidige ansatte på Voksentoppen avlastning.

Voksentoppen avlastning skal få en etterlengtet oppgradering. For å få til det har både brukere og ansatte i en av boenhetene måtte flytte på seg. Nå bor de i Villa Nordstrand, der de fremdeles bor seg inn.

Digital fagdag spesialiserte fosterhjem

Kurs for spesialiserte fosterhjem – styrking av samvær

Å opprettholde tilknytningen mellom barn og deres biologiske foreldre er en avgjørende del av fosterhjemsomsorgen. For våre spesialiserte fosterfamilier utgjør samvær ofte en viktig del av deres daglige utfordringer og ansvar.

Miljøterapeut i Aberia

Miljøterapeut i Silurveien

Det hele startet som et vikariat for snart ett år siden – og hun har nå «flyttet inn» som hun selv sier. Medlever stilling passer henne perfekt – det føles ikke som å være på jobb når du kan kose seg med ungdommen på aktiviteter. Hygge med pizza ute eller i boblebadet på Røa bad og andre hyggelige aktiviteter.

Bordtennis

Spiller bordtennis når det koker på jobb

– Hvis det koker, får vi et avbrekk her. Og så blir vi fysisk slitne av å spille i stedet for å bli kognitivt slitne, sier Irene Bilberg. Hun er udannet sosionom og er en av avdelingslederne ved Aberia Ung Vest. – Jeg kan være stresset når jeg går inn her. Det kan føles som […]